Lämpimät voileivät uunissa kasvis-mozzarella täytteellä

Nopea lämppäripelti on oivallinen iltapala tai viikonloppuaamujen pelastaja. Leivistä saat helposti vegaanisia vaihtamalla juustoraasteen vegaaniseen vaihtoehtoon. (kananmunaton, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)

Lämpimät voileivät uunissa kasvis-mozzarella täytteellä

Nopea lämppäripelti on oivallinen iltapala tai viikonloppuaamujen pelastaja. Leivistä saat helposti vegaanisia vaihtamalla juustoraasteen vegaaniseen vaihtoehtoon. (kananmunaton, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)

4 annosta
30 min
Helppo
 
 
Annosta

Ainekset

Kasvistäyte

2
punaista paprikaa
1
punasipuli
1
rs
kirsikkatomaatteja (250 g)
20
g
Eleplantia
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi

8
palaa
pientä paahtoleipää
30
g
Eleplantia
2
dl
paholaisen hilloa
200
g
mozzarellaraastetta
Tuoretta basilikaa koristeluun

Valmistusohje

  1. Valmista ensin kasvistäyte.
  2. Kuutioi paprikat ja siivuta sipuli. Halkaise kirsikkatomaatit.
  3. Sulata Eleplant paistinpannussa ja lisää kasvikset. Kuullota hetki ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Laita paahtoleivät leivinpaperin päälle pellille. Voitele leivät Eleplantilla. Lisää pinnalle paistetut kasvikset ja paholaisen hilloa.
  5. Lisää mozzarellaraaste ja paista leipiä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut.
  6. Anna leipien jäähtyä hieman ja koristele halutessasi tuoreella basilikalla.

Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla eläinperäiset maitotuotteet kasviperäisiin.