Kurpitsakakku on todellinen syksyn herkku, joka loistaa erityisesti halloweenjuhlissa. Mausteinen kurpitsakakku saa makeaa raikkautta appelsiini-tuorejuustokuorrutteesta, joka on sekä helppo valmistaa että ihanan pehmeä. Muista levittää kuorrutus hyvin jäähtyneen kakun päälle, jotta se ei sula. Halutessasi voit koristella kakun valkosuklaaraasteella tai murskatuilla hasselpähkinöillä lisämakua ja -tekstuuria varten. Tämä verrattoman mainio kurpitsakakkuresepti yhdistää sesongin parhaat maut ja todellakin tekee vaikutuksen!
Kurpitsakakku on todellinen syksyn herkku, joka loistaa erityisesti halloweenjuhlissa. Mausteinen kurpitsakakku saa makeaa raikkautta appelsiini-tuorejuustokuorrutteesta, joka on sekä helppo valmistaa että ihanan pehmeä. Muista levittää kuorrutus hyvin jäähtyneen kakun päälle, jotta se ei sula. Halutessasi voit koristella kakun valkosuklaaraasteella tai murskatuilla hasselpähkinöillä lisämakua ja -tekstuuria varten. Tämä verrattoman mainio kurpitsakakkuresepti yhdistää sesongin parhaat maut ja todellakin tekee vaikutuksen!
Kurpitsa on herkullinen raaka-aine. Kun kaipaat vaihtelua perinteisen kakun tilalle, kokeile kurpitsakakun lisäksi myös kurpitsa-uunijuustokakkua,
Kurpitsakakku: |
|
|
170 g
|
Eleplantia
|
|
1
|
myskikurpitsa
|
|
2
|
kananmunaa
|
|
2,5 dl
|
ruokosokeria
|
|
3 dl
|
vehnäjauhoa
|
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
|
1 tl
|
ruokasooda
|
|
0,5 tl
|
leivinjauhetta
|
|
1 tl
|
suolaa
|
|
2 tl
|
kanelia
|
|
1,5 tl
|
inkivääriä
|
|
1 tl
|
kardemummaa
|
Appelsiini-tuorejuustokuorrute: |
|
|
100 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
|
200 g
|
laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
|
|
2,5 dl
|
tomusokeria
|
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
|
1 rkl
|
appelsiinimehua
|
Koristeluun: |
|
|
tuoretta minttua
|
|
|
raastettua appelsiinin kuorta
|
|