Kurpitsakakku on todellinen syksyn herkku, joka loistaa erityisesti halloweenjuhlissa. Mausteinen kurpitsakakku saa makeaa raikkautta appelsiini-tuorejuustokuorrutteesta, joka on sekä helppo valmistaa että ihanan pehmeä. Muista levittää kuorrutus hyvin jäähtyneen kakun päälle, jotta se ei sula. Halutessasi voit koristella kakun valkosuklaaraasteella tai murskatuilla hasselpähkinöillä lisämakua ja -tekstuuria varten. Tämä verrattoman mainio kurpitsakakkuresepti yhdistää sesongin parhaat maut ja todellakin tekee vaikutuksen! (soijaton, laktoositon, sisältää kananmunaa)
Kurpitsakakku on todellinen syksyn herkku, joka loistaa erityisesti halloweenjuhlissa. Mausteinen kurpitsakakku saa makeaa raikkautta appelsiini-tuorejuustokuorrutteesta, joka on sekä helppo valmistaa että ihanan pehmeä. Muista levittää kuorrutus hyvin jäähtyneen kakun päälle, jotta se ei sula. Halutessasi voit koristella kakun valkosuklaaraasteella tai murskatuilla hasselpähkinöillä lisämakua ja -tekstuuria varten. Tämä verrattoman mainio kurpitsakakkuresepti yhdistää sesongin parhaat maut ja todellakin tekee vaikutuksen! (soijaton, laktoositon, sisältää kananmunaa)
Kurpitsakakku: |
|
170 g
|
Eleplantia
|
1
|
myskikurpitsa
|
2
|
kananmunaa
|
2,5 dl
|
ruokosokeria
|
3 dl
|
vehnäjauhoa
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
1 tl
|
ruokasooda
|
0,5 tl
|
leivinjauhetta
|
1 tl
|
suolaa
|
2 tl
|
kanelia
|
1,5 tl
|
inkivääriä
|
1 tl
|
kardemummaa
|
Appelsiini-tuorejuustokuorrute: |
|
100 g
|
Eleplant-pala huoneenlämpöisenä
|
200 g
|
laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
|
2,5 dl
|
tomusokeria
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
1 rkl
|
appelsiinimehua
|
Koristeluun: |
|
tuoretta minttua
|
|
raastettua appelsiinin kuorta
|