8 annosta
aktiivinen 1,5 h passiivinen 1 h
Helppo
Kurpitsakääretortun voi koristella suklaasta pursotetuilla hämäkinseiteillä tai muilla sokerikoristeilla. Mikäli et löydä kurpitsasosetta kaupasta, voit valmistaa sen keittämällä kuoritut kurpitsapalat kypsiksi ja soseuttamalla ne sen jälkeen sileäksi soseeksi sauvasekoittimella.
Kurpitsakääretortun voi koristella suklaasta pursotetuilla hämäkinseiteillä tai muilla sokerikoristeilla. Mikäli et löydä kurpitsasosetta kaupasta, voit valmistaa sen keittämällä kuoritut kurpitsapalat kypsiksi ja soseuttamalla ne sen jälkeen sileäksi soseeksi sauvasekoittimella.
Ainekset |
|
1 rkl
|
Eleplantia leivinpaperin voiteluun
|
|
|
4
|
kananmunaa
|
100 g
|
fariinisokeria
|
0,25 tl
|
suolaa
|
1,25 dl
|
vehnäjauhoja
|
1 tl
|
leivinjauhetta
|
1 tl
|
kanelia
|
1 tl
|
jauhettua inkivääriä
|
0,5 tl
|
muskottipähkinää
|
0,25 tl
|
jauhettua neilikkaa
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
30 g
|
Eleplant-pala sulatettuna
|
180 g
|
kurpitsapyreetä
|
3 rkl
|
sokeria kääretortun kumoamiseen
|
Täyte |
|
300 g
|
maustamatonta tuorejuustoa
|
2,5 dl
|
kuohukermaa vaahdotettuna
|
50 g
|
tomusokeria
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
Kinuski |
|
2 dl
|
fariinisokeria
|
2,5 dl
|
kermaa
|
2 rkl
|
Eleplantia
|
0,5 tl
|
suolaa
|