12 annosta
1 h 15 min
Helppo
Gochujang-keksit maistuvat herkullisen makeilta. Lämpimän vivahteensa ne saavat korealaisesta chilitahnasta, joka antaa perinteiselle makeudelle pienen, mutta tunnistettavan potkun. Cookiesit saavat pehmeän ja kinuskisen koostumuksen sulatetusta Eleplantista ja sokerista. Gochujang cookiesit ovat monikäyttöisiä jälkiruokapöydässä. Voit syödä niitä sellaisenaan, nauttia sinihomejuuston kanssa tai rakentaa niistä jäätelön avulla vaikka ice cream sandwicheja.
Korea-teeman ystävien kannattaa tutustua myös herkulliseen Korean fried chicken -reseptiin, joka täydentää gochujang-keksien makumaailmaa.
Gochujang-seos |
|
|
1 rkl
|
Eleplantia huoneenlämpöisenä
|
|
2 rkl
|
ruokosokeria
|
|
1 rkl
|
gochujang-tahnaa
|
Keksitaikina |
|
|
100 g
|
Eleplantia huoneenlämpöisenä
|
|
200 g
|
sokeria
|
|
1
|
kananmuna
|
|
1 tl
|
vaniljasokeria
|
|
1,5 tl
|
inkiväärijauhetta
|
|
0,5 tl
|
kanelia
|
|
0,5 tl
|
suolaa
|
|
0,5 tl
|
ruokasoodaa
|
|
3 dl
|
vehnäjauhoja
|