15 annosta
aktiivinen 2 h, passiivinen 12 h
Keskivaikea
Tämä herkullinen synttärikakku kätkee sisäänsä täyteläisen kirsikkamoussen, joka saa makua sitruunasta. Kun kuorrutuksen tekee Eleplantista ja tomusokerista, tulee siitä täydellisen valkoinen.
Tämä herkullinen synttärikakku kätkee sisäänsä täyteläisen kirsikkamoussen, joka saa makua sitruunasta. Kun kuorrutuksen tekee Eleplantista ja tomusokerista, tulee siitä täydellisen valkoinen.
Kakkupohja |
|
6
|
kananmunaa
|
3 dl
|
sokeria
|
3 dl
|
vehnäjauhoa
|
1 dl
|
maissitärkkelystä
|
1,5 tl
|
leivinjauhetta
|
50 g
|
Eleplantia
|
Täyte |
|
250 g
|
pakastekirsikkaa
|
1 dl
|
sokeria
|
2 rkl
|
vettä
|
5
|
liivatelehteä
|
4 dl
|
kermaa
|
1,5 dl
|
sokeria
|
350 g
|
tuorejuustoa
|
1
|
sitruunan mehu
|
Kostutus |
|
1 dl
|
sitruunamehua
|
1 dl
|
vettä
|
Kuorrute |
|
500 g
|
Eleplant-pala
|
500 g
|
tomusokeria
|
1,5 rkl
|
pakastekuivattua vadelmaa
|
Pinnalle |
|
1 rs
|
tuoreita vadelmia
|
syötäviä kukkia
|
|
pakastekuivattua vadelmaa
|