4 annosta
30 min
Helppo
Chili con carne on helppo ja nopeasti valmistuva arkiruoka. Tarjoa lempeän tulisen kastikkeen kanssa sitruunalla maustettua paistettua riisiä. Resepti on helposti muokattavissa vegaaniseksi korvaamalla jauheliha esimerkiksi soijarouheella. (gluteeniton, laktoositon, maidoton, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Chili con carne on helppo ja nopeasti valmistuva arkiruoka. Tarjoa lempeän tulisen kastikkeen kanssa sitruunalla maustettua paistettua riisiä. Resepti on helposti muokattavissa vegaaniseksi korvaamalla jauheliha esimerkiksi soijarouheella. (gluteeniton, laktoositon, maidoton, pähkinätön, muunnettavissa vegaaniseksi)
Chili con carne |
|
1
|
sipuli
|
2
|
valkosipulinkynttä
|
1
|
punainen chili
|
1
|
paprika
|
20 g
|
Eleplant-pala
|
400 g
|
naudan paistijauhelihaa
|
1 tl
|
paprikajauhetta
|
1 tl
|
juustokuminaa
|
1 tl
|
oreganoa
|
1 tl
|
suolaa
|
½ dl
|
tomaattipyreetä
|
2 dl
|
vettä
|
400 g
|
tomaattimurskaa
|
1 tlk
|
kidneypapuja (à 230 g käyttövalmiita)
|
2 dl
|
maissia
|
Paistettu riisi |
|
6 dl
|
keitettyä riisiä
|
20 g
|
Eleplantia
|
1
|
valkosipulinkynsi
|
1 tl
|
suolaa
|
mustapippuria myllystä
|
|
½
|
sitruunan mehu
|