Tämä resepti on oivallinen tapa hyödyntää edelliseltä aterialta yli jäänyt riisi. Parsakaalin voit korvata millä vain jääkapissasi olevalla vihanneksella tai vaikka kananmunilla. (vegaaninen, kananmunaton)
Tämä resepti on oivallinen tapa hyödyntää edelliseltä aterialta yli jäänyt riisi. Parsakaalin voit korvata millä vain jääkapissasi olevalla vihanneksella tai vaikka kananmunilla. (vegaaninen, kananmunaton)
Ainekset: |
|
80 g
|
Eleplant-pala
|
3
|
valkosipulinkynttä hienonnettuna
|
2
|
tuoretta chiliä
|
500 g
|
parsakaalia
|
8 dl
|
keitettyä riisiä
|
0,5 dl
|
soijakastiketta
|
1 ruukku
|
tuoretta korianteria
|
2 rkl
|
seesaminsiemeniä
|
Sulata Eleplant paistinpannussa. Hienonna valkosipuli, chili ja parsakaali. Paista kasviksia Eleplantissa noin 3 minuutin ajan. Lisää keitetty riisi pannulle ja sekoita tasaisin väliajoin, jotta riisi ei pala kiinni pannuun. Kun riisi on saanut kauniin värin lisää joukkoon soijakastike ja sekoita tasaisesti. Hienonna korianteri ja lisää se seesaminsiementen kanssa riisin joukkoon ennen tarjoilua.
Voit käyttää reseptissä vaihtoehtoisesti Eleplant kasvirasvalevitettä tai Eleplant kasvimargariinia. Molemmilla onnistut.