Butter fried rice

Tämä resepti on oivallinen tapa hyödyntää edelliseltä aterialta yli jäänyt riisi. Parsakaalin voit korvata millä vain jääkapissasi olevalla vihanneksella tai vaikka kananmunilla. (vegaaninen, kananmunaton)

Butter fried rice

Tämä resepti on oivallinen tapa hyödyntää edelliseltä aterialta yli jäänyt riisi. Parsakaalin voit korvata millä vain jääkapissasi olevalla vihanneksella tai vaikka kananmunilla. (vegaaninen, kananmunaton)

4 annosta
25 min
Helppo
 
 
Annosta

Ainekset

Ainekset:

80
g
Eleplant-pala
3
valkosipulinkynttä hienonnettuna
2
tuoretta chiliä
500
g
parsakaalia
8
dl
keitettyä riisiä
0,5
dl
soijakastiketta
1
ruukku
tuoretta korianteria
2
rkl
seesaminsiemeniä

Valmistusohje

Sulata Eleplant paistinpannussa. Hienonna valkosipuli, chili ja parsakaali. Paista kasviksia Eleplantissa noin 3 minuutin ajan. Lisää keitetty riisi pannulle ja sekoita tasaisin väliajoin, jotta riisi ei pala kiinni pannuun. Kun riisi on saanut kauniin värin lisää joukkoon soijakastike ja sekoita tasaisesti. Hienonna korianteri ja lisää se seesaminsiementen kanssa riisin joukkoon ennen tarjoilua.

Voit käyttää reseptissä vaihtoehtoisesti Eleplant kasvirasvalevitettä tai Eleplant kasvimargariinia. Molemmilla onnistut.